L’Hotel de la UAB va acollir el passat 21 de noviembre la vuitena edició de la Nit de Cerdanyola Empresarial, que va aplegar uns 250 empresaris, directius i representants d’entitats patronals, de comerç i restauració tant de la ciutat com de la comarca.

La Nit va mantenir el format estrenat l’any 2018 i el lliurament de reconeixements es va tornar a fer en sala amb format auditori, en un acte presidit pel conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública, Jordi Puigneró, i l’alcalde de Cerdanyola, Carlos Cordón, a més de la tinenta d’alcaldia de Promoció Econòmica, Carme Arché.

També hi van assistir representants de la UAB, la rectora Margarita Arboix; del PTV, Parc de l’Alba, Sincrotró, Parc de Recerca, la Cambra de Comerç i Indústria de Sabadell, el CIESC, el Centre Metal·Lúrgic, PIMEC, Sant Cugat Empresarial, ADEVALLÈS, l’associació d’Empreses de Ripollet, Cerdanyola Comerç i Serveis i el Gremi de Restauració.

En el marc d’aquesta vuitena edició, el HUB B30 va obtenir el guardó a la Projecció de la Ciutat, que va recollir la rectora de la UAB, Margarita Arboix. Lliurava el premi l’alcalde de Cerdanyola, Carlos Cordón.

En la cloenda del lliurament de reconeixements de la Nit, el conseller Jordi Puigneró va explicar que la nova economia del coneixement es basa en tres ingredients: talent, innovació i internacionalització. Tot destacant els equipaments tecnològics i científics de què disposa la ciutat, va exclamar “a Cerdanyola ho teniu molt bé, perquè cap ciutat de l’Estat té el que teniu vosaltres”. Alhora, va assenyalar els reptes que cal encarar: el migratori, el del canvi climàtic i el de la revolució digital.

En aquest darrer aspecte, va destacar la suma d’un sector de la indústria tradicional que ha estat i és fonamental a Cataunya, el de l’automòbil, amb de les noves tecnologies. “Aquí Catalunya pot ser un HUB de tota Europa, amb Cerdanyola al centre”, va concloure.