Nota de premsa

El Hub b30 tanca l’any 2021 amb l’objectiu de creixement assolit

El Hub b30, projecte que Àmbit B30 va impulsar i fundar, es troba ara en una etapa de creixement i de consolidació.

Quatre anys després de la seva creació, el Hub b30 es troba ara en una etapa de creixement i de consolidació. S’ha impulsat un model de governança, per sumar esforços de tots els actors del sistema d’innovació, per tal de definir conjuntament accions de futur i agendes compartides per assolir-los. Tot això amb l’objectiu comú de fomentar la connexió amb els agents de la Quàdruple Hèlix – administracions públiques, l’àmbit acadèmic, empreses i societat civil – i donar resposta als reptes del territori B30.

També s’ha creat una comissió d’activitats que reuneix els 15 socis del Hub b30, mitjançant la qual s’ha elaborat un mapa de les iniciatives i dels projectes col·laboratius i innovadors que s’estan duent a terme al territori B30, amb el propòsit de detectar necessitats i interessos, a més d’aportar-los valor i incrementar-ne l’impacte. Aquestes accions permetran definir eficaçment els objectius i accions futures que estaran focalitzades en 4 àrees principals d’interès, amb la indústria com a eix transversal:

  •  Emprenedoria
  •  Formació i talent
  •  Digitalització i tecnologia
  •  Sostenibilitat, circularitat i medi ambient

Aquest 2021 el Hub b30 ha seguit creixent i ampliant els seus socis amb l’adhesió de la Cambra de Comerç de Sabadell i l’Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries – IRTA.