Nota de premsa

Oportunitats i reptes derivats de la COVID-19, als brunchs d’innovació 2021

La programació dels brunchs d'innovació Hub b30 d'enguany aborda qüestions d'impacte socioeconòmic a la B30.

El darrer any, tot i les dificultats organitzatives que va comportar la pandèmia de la COVID-19, el Hub b30 va adaptar-se a la situació i prosseguí la seva activitat, assolint l’objectiu de consolidar-se. La línia d’activitats dedicada a respondre ad hoc a reptes del territori B30, que anomenem “Matinals d’innovació hubb30”, va prendre major rellevància, i particularment l’Informe Reptes de formació a les empreses de la B30 va ser molt participatiu i fructífer.

Amb l’objectiu de seguir creixent i d’assolir millors indicadors d’impacte en el territori B30, durant l’any en curs, la programació 2021 d’esdeveniments del hub preveu l’organització de sis Matinals d’innovació (sobre esport i sobre economia circular), així com de quatre Brunchs d’innovació Hub b30.

El comú denominador dels brunchs d’enguany és que aborden desafiaments territorials rellevants. Mantenint l’objectiu de debatre tendències en temàtiques específiques associades a oportunitats de recerca i innovació, el Hub b30 dedicarà l’any a facilitar la generació de projectes col·laboratius relacionats amb salut, educació, cultura i turisme.

La programació específica 2021 pactada per les entitats adherides al hub és la següent:

  • Apps de salut: derivades ètiques (05/03/2021)
  • Comunitats virtuals d’aprenentatge: noves tendències (30/04/2021)
  • Indústries creatives: impacte de la virtualització (09/07/2021)
  • Slowtourism: tendències i reptes (29/10/2021)

Seguint la tònica dels darrers esdeveniments, cadascun dels brunchs d’innovació serà coorganitzat per PRUAB i alguna de les entitats adherides al Hub b30. Enguany, els brunchs d’Innovació comptaran amb la col·laboració especial de Sant Cugat Empresarial, ACCIÓ, CECOT i, a finals d’any, del Consell Comarcal del Vallès Occidental.